Best of NYFW

mk3

Nedelja mode se već preselila u London. Things Together odvaja koje su to revije ostavile najači utisak na New York Fashion week-u prošle nedelje.

MICHAEL KORS – All-American i NY glamur. Njegova jesenja kolekcija je praktična, seksi, udobna. Michael koristi materijale poput kašmira,kože, krzna na najbolji mogući način. Jedan od mojih omiljenih dizajnera danas.

mk4

The Row Sestre Olsen nastavljaju da dizajniraju luksuzne komade i drže se jednostavnosti kao i prethodnih sezona. To je ono što volimo kod njih. Prelepi materijali i detalji u vidu kaiša ostavljaju jak utisak. Bela košulja i naizgled jednostavni krojevi čine ovu devojku super cool.

therow

Victoria Beckham – Kolekcija je inspirisana hrabrim ženama, ali i isprobavanjem novih stvari. “Nikad nisam nosila suknju i sako zajedno,” rekla je Victoria nakon revije za Vogue i time objasnila čime se vodila u novoj kolekciji. Hrabre kombinacije koje ne ograničavaju žensko telo niti maštu kada je slaganje odevnih kombinacija u pitanju.
Kolorit je tipično zimski – siva, teget, bordo, crvena, žuta i plava daju dinamiku baš kao i pletivo i suknje od muslin svile.

vb

CALVIN KLEIN –  se vratio! Raf Simons je opisao Ameriku u svojoj kolekciji za jesen. Na modelima smo videli kombinacije uskuh dolčevita i košulja sa širokim prsnim džepovima, kožne jakne sa krznenim okovratnicima, i stilske momente koje viđamo na šerifima. Odao je počast i Wall Street odelu prikazavši ga u klasičnoj sivoj varijanti. Osvrnuo se i na jeans i predstavio ga u crnoj, beloj i tamnoplavoj boji kako bi podsetio da je ipak to srž velikog američkog brenda, Calvin Kleina.

cc

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s