Best of LFW

1

Christopher Bailey je predstavio kolekciju inspirisanu engleskim vajarom Henryjem Mooreom, u čemu mu je pomogla njegova ćerka koja mu je otkrila nepoznate detalje iz umetnikovog života i karijere.
BURBERRY – Bailey je dekonstruirao košulje i haljine i spajao u slojevite odevne kombinacije. Kombinovao je til i poplin, pletivo i čipku, svilu i šifon. Komadi su nosivi, chic i Bailey je još jendom dokazao da je sjajan izbor modne kuće Burberry.

2

J.W.ANDERSON – Ženstvena revija u kojoj su dominirale haljine. Anderson je predstavio i suknje koje je dramatično ukrasio nojevim perjem, dok je ostatak kolekcije bio poprilično nosiv. Ležernost je dodatno naglašena dekonstruisanim kožnim jaknama i balonerima koji su činili srž odevanja Engleza kroz istoriju.

3

JOSEPH – Asimetrične haljine u kombinacije sa čizmama, oversize modeli, cvetni printovi i color-block kombinacije. Nosivi moderni modeli čiji svaki poseban komad zapada za oko.

4

ROKSANDA – Roksanda Ilinčić je predstavila još jednu kolekciju svojstvenu sebi. Jarke boje – crvena, žuta, plava i momenti crne i bele. Izdužene forme koje Roksanda jako voli. Teksture su istaknute. Lakirana koža, plisirana svila, saten krzno i vuna su prisutne i pametno korišćene. Roksanda dokazuje iz godine u godinu da ostaje verna svom stilu i viziji.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s